Privatlivspolitik

I Simon Peters Kirke samler og gemmer vi oplysninger om vores brugere. Det sker, når du tilmelder dig et arrangement i kirken via en formular på vores hjemmeside. 

Dine data bruges til eventuelt ved en senere lejlighed at kontakte dig med informationer om tilbud og arrangementer i kirken.

De informationer, vi gemmer, vil typisk være: Navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. Ved tilmelding til babysalmesang og småbørnsrytmik beder vi også om barnets fødselsdato og ved tilmelding til konfirmation om konfirmandens CPR-nummer.

Vi deler ikke informationerne med trediepart.

Du vil altid ved tilmelding blive bedt om dit samtykke til, at vi gemmer dine oplysninger. Vi gemmer ikke noget uden din accept udover den tid, der medgår til det arrangement eller forløb, du har meldt dig til.
Du vil altid ved henvendelse kunne få oplyst, hvilke informationer vi gemmer om dig, ligesom du altid vil kunne trække dit samtykke tilbage.
​Du vil altid kunne bede om at blive "glemt", dvs. vi sletter ikke bare dine data i vores system, vi får også vores hjemmesideudbyder til at slette dig permanent fra deres servere.