Spire-, Junior- og ungdomskor

I Simon Peters kirke tilbyder vi kor for alle sangglade børn. Hver uge synger mere end 50 børn i kor i kirken - de yngste på 4 år med deres forældre. Alle nyder de fællesskabet med hinanden og at synge masser af skøn musik. At synge i kirkens mange kor kræver ingen særlige forkundskaber. Kun at man har lyst til at bruge sin stemme, lege og indgå i dejligt fællesskab med andre børn og unge. Her på siden kan du læse om og tilmelde dig vores forskellige kor for skolebørn.

 Der også flere gode musik og sang tilbud til de mindre børn. Det kan du læse mere om her.


Korene medvirker ved flere festlige børne- og familiegudstjenester i kirken - f.eks. til halloween, Lucia, kyndelmisse og fastelavn. Korene optræder hvert år til den 1. Søndag i advent og Palmesøndag til højmesse. Derudover har vi optrædener ude af huset - som på Plænen i Tivoli.

Det er gratis at være medlem af Simon Peters Kirkes Spire- , Junior- og Ungdomsskor. Til gengæld forventes det, at man ved tilmelding deltager aktivt i de ugentlige korprøver og prioriterer at deltage i de koncerter og gudstjenester, der bliver arrangeret i årets løb.

Sæson 2023/24 starter d. 24. august 2023

Spirekoret

Spirekoret er for alle børn fra 0. ‐ 2. klasse. For denne aldersgruppe er der både fart over feltet og stunder med dyb koncentration, fantasi og magi. Vi synger en masse gode sange, laver fagter, danser og leger. Vi forbinder musik, krop og stemme og fortæller historier med de sange vi synger. Vi klapper rytmer, lærer solfategn, danser kanons og meget mere. Vi arbejder seriøst og målrettet frem imod koncerter og familiegudstjenester med de øvrige kor og har det sjovt og hyggeligt undervejs. Det seneste år har vi været med til flere festlige familiegudstjenester, gået Lucia, slået katten af tønden og optrådt på Plænen i Tivoli. Stabilt fremmøde forventes.

Der serveres saftevand og frugt til korprøverne.

Sæson 2023/24 starter d. 24. august 2023.

Spirekoret øver torsdage kl. 16.40‐ 17.30. 

Tilmeling til sæson 2023/24 i spirekor her
 

Juniorkoret

Juniorkoret er for alle børn fra 3. - 5. klasse. Koret består af en del sangere som har gået i Spirekoret inden og en del som er helt nye - alle er velkomne! Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med, men lyst til at synge og blive bedre til det er en fordel. Vi bruger kroppen og leger med stemmes muligheder og udtryk i de forskellige slags sange. Vi træner flerstemmighed og arbejder seriøst med mange slags musik - og på flere sprog. Vi bruger noder og lærer mere om at orientere os i dem. Fællesskabet er super vigtigt og vi har tiltag som pizza- og filmaften og andre sociale aktiviteter, så der bygges et godt og rart fællesskab for alle. Det seneste år har vi været med til flere festlige familiegudstjenester, gået Lucia, slået katten af tønden og optrådt på Plænen i Tivoli. Stabilt fremmøde forventes. 

Der serveres vand/saftevand og et stykke frugt til korprøverne.

Sæson 2023/24 starter d. 24. august 2023.

Juniorkoret øver torsdage kl. 15.30 - 16.30

Tilmelding til sæson 2023/24 i juniorkor her

Ungdomskoret

I Ungdomskoret kan man starte fra man går i 6. klasse. Koret er ambitiøst på den måde, at vi gør os umage med at synge meningsfuld musik og give alle sangene et levende udtryk. Alle kan stadig være med - man skal bare være nysgerrig på sin stemme, have lyst til at engagere sig og gøre sit bedste. Vi lærer mere om noder, bliver bevidste om sangteknik, synger flerstemmigt og  på flere sprog som engelsk, tysk og latin. Der er hyggelige sociale tiltag hen over året med film og pizzaaften, is på stranden og lignende. Det prioriteres højt at sangerne både får gode sangvaner og et stærkt fællesskab. Koret er både et selvstændigt arbejdende kor, men har samtidig et særligt tæt bånd til Juniorkoret, så de ældste og mest trænede sangere kan få mest muligt ud af deres evner - sammen. Det seneste år har vi været med til flere festlige familiegudstjenester, gået Lucia, slået katten af tønden og optrådt på Plænen i Tivoli. Stabilt fremmøde forventes. 

Ungdomskoret øver torsdag 17.40-18.40

Sæson 23/24 starter d. 24. august 2023 for ungdomskoret

Tilmelding til sæson 2023/24 i Ungdomskoret her

Korleder

Du er velkommen til at kontakte kirkens korleder

Leder af børne- og ungdomskorene
Bettina Cecilia Rasmussen
Kandidatuddannet i musik fra DKDM

Tlf. :  27634285  
Mail: bettinamus@gmail.com